Bekijk het origineel

Kaaspannekoek met komijn

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Kaaspannekoek met komijn

2 minuten leestijd

Voor ca. vier stuks van 20 cm 0:250 g bloem ofzelfiijzendbakmeel; 1 ei; 3 dl melk; ca 150ggeraspte kaas; IV2 eetlepel komijn; zout; 50 g boter of margarine.

Roer een dik, glad beslag van de bloem, het ei en een deel van de melk. Verdun het al roerend met de rest van de melk. Roer de kaas, de komijn en zonodig een weinig zout erdoor. Smelt een stukje boter in een koekepan, schep er wat beslag in en draai de pan rond, zodat het beslag over de hele panbodem uitloopt. Laat dit op een halfhoog vuur Dakken tot de bovenkant droog is. Keer het pannekoekje en bak de andere kant lichtbruin. Bak op deze manier pannekoekjes van al het beslag. N.a.v. "De culinaire kruidentuin van het Openluchtmuseum, geschiedenis en gebruik van kruiden in de Oudnederlandse keuken. Met bijzondere recepten", onder redactie van drs. Judith Schellingerhout en Hennie Franssen-Seebregtsj uitg. Tirion, Baarn, 1994| 148 blz.; prijs 29,50 gulden. Italië - Een zegel ter gelegenheid van de Europese-Parlementsverkiezingen; verschijningsdatum 11 juni; afbeelding een grote E met de twaalf sterren van de EU-vlag. Noorwegen - Op 14 juni verschenen twee zegels voor de Eureka-ministers en de technologieconferentie, die in juni te Lillehammer werd gehouden; waarden 4 en 4,50 Kr.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 juli 1994

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

Kaaspannekoek met komijn

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 juli 1994

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

PDF Bekijken