Bekijk het origineel

Brieven

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Brieven

1 minuut leestijd

Verkering

Beste Magneet, ik ben een meisje van negentien jaar en ga al jaren met een groep jongens en meisjes om. Daar zit één speciale vriend bij, die ik al van de lagere school ken. We doen veel samen en praten ook. Persoonlijk vind ik het heelfijn. Toch moet je oppassen datje geen aanstoot aan de buitenwereld geeft. Blijf jezelf en ga niet zodanig te werk dat iedereen denkt dat jullie verkering hebben. Verder geloof ik datje als jongen en meisje gewoon met elkaar om kunt gaan. Je hoeft echt geen regels voor vriendschap te maken. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg!! Personen van de andere sekse hoef je zeker niet te weren; het kan heel verhelderend werken. Ik denk dat mensen heel goed moeten oppassen met wat ze zeggen. Door hun geroddel kunnen ze eevriendschap kapot maken, wat heel niet nodig is. Als een jongen en een meisje omgang met elkaar hebben, laat ze dan en ga niet allerlei gissingen doen!

Betty

Betty, leg ‘s uit: waarom hebben jullie geen verkering, en wel een goede vriendschap?

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 6 maart 1995

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Brieven

Bekijk de hele uitgave van maandag 6 maart 1995

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken