Bekijk het origineel

REGIO WEST

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

REGIO WEST

3 minuten leestijd

Overval

DEN HAAG - Een gewapende man heeft gisteren een overval gepleegd op het postkantoor op de Veenendaalkade in Den Haag. De man, met een pistool en een zonnebril op, bedreigde een klant en eiste geld. Met onbekende buit verliet hij lopend het postkantoor. De politie heeft een 24-jarige Hagenaar aangehouden. Het onderzoek van de politie is in volle gang.

Hennep

DEN HAAG - De politie heeft gisteren drie vuilniszakken met hennepplanten in beslag genomen in Den Haag. Vier mannen uit Rijswijk en Den Haag zijn aangehouden. De politie maakt procesverbaal op en laat de planten vernietigen.

Ongeval

HAARLEM - Een 88-jarige inwoonster van Haarlem is gisteravond in haar woonplaats overleden aan de gevolgen van een verkeersongeval enkele uren eerder. Volgens de politie werd de vrouw bij het oversteken aangereden door een automobiliste.

Luiers

HILLEGOM - Uit een grote container achter een supermarkt in Hillegom is een grote hoeveelheid luiers, toiletpapier en zonnebrandolie gestolen. Dat heeft de eigenaar gisteren bij de politie gemeld. Over de waarde van de buit is nog niets bekend.

Niet gedwongen

NIEUWERKERK A/D IJSSEL - „Er komen geeen gedwongen ontslagen”. Dit zei gisteravond burgemeester H. B. van der Goot bij de behandeling van een reorganisatie-voorstel voor het ambtenarenkorps.

‘s-Gravenweg

NIEUWERKERK A/D IJSSEL - Om het woongenot aan de Kortlandsestraat niet aan te tasten, wordt de bestemming expositieruimte vijf meter verschoven. Dit is de strekking van een PvdA-amendement, die raadsbreed gedragen werd. Verder stemde de raad in met het bestemmingsplan ‘s-Gravenweg, waarbij de SGP/RPF/GPV-fractie zich uitsprak tegen de jeugdsociëteit Taverne.

Identiteit

NIEUWEGEIN - De politie heeft de identiteit achterhaald van de 18-jarige man die zondagavond dood in een kanaal in Nieuwegein werd gevonden. Sectie heeft het vermoeden van de politie bevestigd dat hij met geweld om het leven is gebracht.

Overval

ROTTERDAM - Een 51-jarige vrouw werd maandagmiddag nabij het Zuidplein Theater door een onbekende man plotseling in de rug geduwd. Vervolgens werd uit haar jaszak een bedrag van enkele honderden guldens gehaald, die zij kort tevoren had opgenomen bij een bankfiliaal. Dit heeft de politie gisteren bekendgemaakt.

Brandje

ROTTERDAM - Een politieauto is gistermorgen rond zes uur op onverklaarbare wijze uitgebrand. De wagen stond geparkeerd voor het bureau Beverwaard. De brandweer heeft de brand geblust. Dit heeft de politie gisteren meegedeeld.

Kritiek

TER AAR - Het CDA heeft van de leden zware kritiek gekregen op het raadsbesluit om geen intentieverklaring te geven voor een windmolenpark. Prominente CDA’ers vonden de behandeling van de fractie volstrekt onvoldoende. De kans bestaat dat het CDA het besluit in heroverweging neemt. Het CDA heeft een raadsmeerderheid.

Mishandeling

TER AAR - Een 29-jarige vrouw uit Ter Aar is maandagavond door twee jongens ernstig mishandeld. De knapen zouden haar auto hebben beschadigd. Om de auto te inspecteren, stapte de automobiliste uit en maakte ze een opmerking over hun gedrag. Door een rake trap in de maagstreek viel de vrouw over haar eigen auto en raakte ze ernstig verwond. De jongens, ongeveer 12 jaar oud, zijn er na de mishandeling pijlsnel vandoor gegaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 5 april 1995

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

REGIO WEST

Bekijk de hele uitgave van woensdag 5 april 1995

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken