Bekijk het origineel

Beroepingswerk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Beroepingswerk

1 minuut leestijd

NED. HERV. KERK

Beroepen: te Hazerswoude, kandidaat W. G. van den Top te Ede; te Lemmer, G. J. Krol te Wijhe; te Colmschate-Schalkhaar (hervormd-gereformeerde kerkgemeente), O. Haasnoot te Willemstad (Curaço); door de classis Haarlem ten behoeve van Zandvoort als predikant voor buitengewone werkzaamheden (geestelijk verzorger van de stichting Nieuw Unicum te Zandvoort), mevrouw I. G. Clement, wonende te Haarlem, die dit beroep heeft aangenomen en hier reeds werkzaam is.

Aangenomen: naar Zwolle (wijk 4, toezegging), M. Oostenbrink te Baambrugge (part-time).

Bedankt: voor Goes (buitengewone wijkgemeente), C. van Duijn te Krimpen aan den IJssel (buitengewone wijkgemeente); voor Barneveld, J. C. Schuurman te Capelle aan den IJssel.

GEREF. KERKEN

Beroepen: te ’s-Gravenmoer (parttime), kandidaat mevrouw E. van Staalduine-Sulman te ’s Gravenmoer, die dit beroep heeft aangenomen.

GEREF. KERKEN VRIJGEM.

Aangenomen: naar Gorinchem in combinatie met Sliedrecht, kandidaat A. van Groos te Kampen, die bedankte voor Wijnjewoude im combinatie: met Oosterwolde.

Bedankt: voor Hoogezand-Sappemeer (2e predikantsplaats), C. de Putter te Hoogeveen.

BAPT. GEMEENTEN

Beroepen: te Groningen-Zuid, H. C. Schaap te Emmen, die dit beroeptheeft aangenomen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 13 juni 1995

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Beroepingswerk

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 13 juni 1995

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken