Bekijk het origineel

Regio

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Regio

3 minuten leestijd

Dodelijk ongeval (I)

BREDA - Een 32-jarige inwoner van Bavel is zaterdagmorgen bij een ongeval op de Al6 om het leven gekomen. De andere inzittenden, de bestuurder en een medepassagier, kwamen met de schrik vrij. De wagen waarin de man zat, raakte door nog onbekende reden even voor de afslag Tilburg van de weg raakte en belandde in de sloot. Het slachtoffer, dat achter in de auto zat, brak hierdoor zijn nek. Hoewel onderzoek nog nioet uitwijzen wat de juiste toedracht van het ongeval is, heeft een ademtest inmiddels uitgewezen dat de bestuurder gedronken had.

Dodelijk ongeval (II)

DEVENTER - Een 23-jarige inwoner van Twello is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen door een verkeersongeval in Deventer. Vermoedelijk als gevolg van een te hoge snelheid verloor hij de macht over het stuur van zijn personenauto en botste tegen de stalen constructie van de Wilhelminabrug. De man overfeed ter plekke.

File

HARDINXVELD-GIESSENDAM - Het verkeer op de A15 bij Hardinxveld heeft afgelopen zaterdag de hele dag hinder ‘ ondervonden van een ongeval dat ‘s morgens plaatshad. Een vrachtwagencombinatie met daarop een zware heftruck, bleek 28 centimeter te hoog en ramde een viaduct. Brokstukken beschadigden daarbij vier personenauto’s. Er deden zich geen persoonlijke ongevallen voor.

Bon

LEERDAM - Voor zeventien bezoekers van de open dag van het Prins Willem-Alexander College kreeg de kennismaking met het Leerdamse opleidingsinstituut afgelopen zaterdag een kostbaar staartje. Drie parkeerwachters slingerden alle foutparkeerders op de bon.

Tips

OOSTERLAND - Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteed vanavond uitgebreid aandacht aan de gewelddadige overval op het gezin van garagehouder Stouten uit Oosterland. Op deze manier hoopt de politie tips te krijgen die leiden naar de vier of vijf overvallers die op 12 november 1994 onder bedreiging van vuurwapens het gezin dwong de inhoud van de kluis af te ge

Sanering

RENESSE - Ondernemers in Westerschouwen die bereid zijn met hun bedrijf naar het nieuwe bedrijventerrein aan de Helleweg/Stoofweg in Renesse te verhuizen, krijgen van de gemeente een premie van dertien gulden op een grondprijs van 63 gulden. De gemeente hoopt met de 230.000 gulden uit het fonds sanering milieubelastende bedrijven de interesse van de ondernemers voor het nieuwe terrein te stimuleren.

Zoektocht

ROCKANJE - De politie van Voome heeft zaterdagavond een helikopter ingezet voor een zoektocht naar drenkelingen. De actie begon nadat ter hoogte van het dorpje Rockanje drie lichtkogels waren afgevuurd. Het bleek echter loos alarm. Twee lichtkogels die later werden afgeschoten, kwamen niet uit zee maar vanuit het dorp Rockanje. De zoektocht werd daarop gestaakt.

Overval

SCHOONHOVEN - Een onbekend gebleven man heeft afgelopen zaterdag onder bedreiging van een vuistvuurwapen geld gestolen bij het Texaco-benzinestation aan de Beneluxweg in Schoonhoven. De politie stelt een onderzoek in.

Brand

TER AAR - Bij een uitslaande brand in een schuur bij een boerderij in Ter Aar zijn zaterdagnacht zeven kalveren en drie schapen omgekomen. Ook is de hele voorraad hooi verbrand. Zestig koeien zijn op tijd weggehaald.

Dodelijk ongeval (III)

TERNEUZEN - De 48-jarige F. van Rattingen uit het ZeeuwsVlaamse Hoek is vrijdagavond bij een verkeersongeval in zijn woonplaats om het leven gekomen. Een 26-jarige bestuurster van een personenauto zag de man plotseling met zijn fiets de weg oversteken. Volgens de politie kon zij een aanrijding niet meer voorkomen. De fietser werd door de auto geschept.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 12 februari 1996

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Regio

Bekijk de hele uitgave van maandag 12 februari 1996

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken