Bekijk het origineel

Splinters

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Splinters

1 minuut leestijd

Klap

Een achttienjarige Hagenaar had vorige week een pijnlijke rijles. Een medeweggebruiker was het kennelijk niet eens met het rijgedrag van de cursist. Toen beiden voor een stoplicht stonden, stapte de man uit, opende het portier van de lesauto en sloeg de jongen in z’n gezicht. De man is even later aangehouden. Hij bleek te veel alcohol gedronken te hebben.

Moeder

Binnenkort brengt de scholengemeenschap Prins Maurits uit Middelhamis een cd uit. Vorige week hebben de opnamen plaatsgehad. Verschillende leerlingen hebben eraan meegewerkt. Titel van de cd is “Liedjes voor moeder". De opbrengst is bestemd voor een koorreis naar Tsjechië.

Proefwerk

Jonge Hagenaars zijn sterk in babbeltrucs. Vorige week liep desondanks een zestienjarige jongen tegen de lamp. De knaap had een vaste strategie: hij belde aan, loog dat hij het portiek had schoongemaakt en vroeg daar geld voor. Ook maakte hij twee keer een portemonnee buit. Op die manier haalde hij zo’n zeshonderd gulden op. De politie kon hem aanhouden via een proefwerkbriefje dat hij in een teruggevonden portemonnee achtergelaten had.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 25 maart 1996

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Splinters

Bekijk de hele uitgave van maandag 25 maart 1996

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken