Bekijk het origineel

Spraakgebrek

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Spraakgebrek

1 minuut leestijd

ABCOUDE - In een poging het gestolen geld te verstoppen, heeft een inbreker in ‘Abcoude een hoeveelheid bankbiljetten ingeslikt. De politie haalde een ander deel van de ruim 5000 gulden uit zn mond.

De politie van het district Vecht en Venen betrapte vrijdag op heterdaad drie mannen bij een gewapende overval in een woning. Bij de insluiting viel het de agenten op dat een van de overvallers moeilijk sprak, zo heeft een woordvoerder gisteren bekendgemaakt. Oorzaak van het ‘spraakgebrek’ bleek het inslikken van bankbiljetten te zijn.

Bij de aanhouding nam de politie een geladen vuurwapen, 40 gram cocaine en 13.000 gulden in beslag. De overvallers, een 23-jarige man uit Heerlen, een 27-jarige man en een 44-jarige man, beiden zonder vaste woonplaats, worden vandaag aan de officier voorgeleid.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 17 september 1996

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Spraakgebrek

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 17 september 1996

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken