Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Reiziger kan bij KLM ook koosjer en vegetarisch eten
„Als we complimenten over de catering krijgen, gaan die veelal over het ijsje en de rode wijn”
Bij eten in de lucht is efficiënt werken een absolute voorwaarde. Wie wel eens boven de wolken een warme maaltijd gebruikt heeft, kan dat niet ontgaan zijn. De stewardessen woekeren met tijd en ruimte. Complete menu’s op een gedekt dienblad horen daar onlosmakelijk bij. De KLM heeft ontdekt dat snelheid niet alles is. Vorig jaar zomer voerde de maatschappij het persoonlijk serveren in de toeristenklasse op de Noord-Atlantische routes opnieuw in. „Zo’n plateautje is toch wel wat onpersoonlijk”.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van dinsdag 11 maart 1997
Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van dinsdag 11 maart 1997
Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's