Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Reiziger kan bij KLM ook koosjer en vegetarisch eten

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Reiziger kan bij KLM ook koosjer en vegetarisch eten

„Als we complimenten over de catering krijgen, gaan die veelal over het ijsje en de rode wijn”

6 minuten leestijd Arcering uitzetten

Bij eten in de lucht is efficiënt werken een absolute voorwaarde. Wie wel eens boven de wolken een warme maaltijd gebruikt heeft, kan dat niet ontgaan zijn. De stewardessen woekeren met tijd en ruimte. Complete menu’s op een gedekt dienblad horen daar onlosmakelijk bij. De KLM heeft ontdekt dat snelheid niet alles is. Vorig jaar zomer voerde de maatschappij het persoonlijk serveren in de toeristenklasse op de Noord-Atlantische routes opnieuw in. „Zo’n plateautje is toch wel wat onpersoonlijk”.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 11 maart 1997

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's

Reiziger kan bij KLM ook koosjer en vegetarisch eten

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 11 maart 1997

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's