Bekijk het origineel

65.000 dollar voor tips moord Versace

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

65.000 dollar voor tips moord Versace

2 minuten leestijd

MIAMI BEACH (AP) - In de VS is door verschillende organisaties in totaal 65.000 dollar uitgeloofd voor tips die leiden tot de arrestatie van Andrew Cunanan, de man die wordt verdacht van de moord op modeontwerper Gianni Versace.

De federale recherche FBI heeft 45.000 dollar uitgeloofd. Tienduizend dollar werd aangeboden door burgemeester Rudy Giuliani van New York en nog eens 10.000 dollar door de belangenorganisatie Gay and Lesbian Anti-Violence Project.

De FBI en de politie van Miami worden overspoeld met tips over de moord. Gisteren togen zij naar een huis in de wijk Miami Springs waar zich even tevoren een dodelijke schietpartij had voorgedaan. Ooggetuigen hadden gemeld dat ze een man uit het huis zagen wegrennen. Zijn signalement beantwoordde aan dat van Cunanan. Miami Springs ligt 24 kilometer van de villa van Versace. Gisteravond kon de politie met zekerheid zeggen dat de schietpartij met dodelijke afloop in Miami Springs niets te maken had met de zaak Versace.

Hoewel de 27-jarige Cunanan, omschreven als een homoprostitué, ervan werd verdacht voor de moord op Versace in minder dan drie maanden tijd al vier andere mannen te hebben vermoord, is de jacht op hem pas goed losgebarsten nadat hij zich aan de wereldberoemde modeontwerper had vergrepen.

De autoriteiten vermoeden dat Cunanan zich nog steeds in Florida ophoudt. Ondanks alle inspanningen is hij tot dusverre echter onvindbaar.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 juli 1997

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

65.000 dollar voor tips moord Versace

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 18 juli 1997

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

PDF Bekijken