Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Rundergehakt zit vaak vol bacteriën

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Rundergehakt zit vaak vol bacteriën

Van 140 porties maar veertig in orde

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

DEN HAAG (ANP) - Niet-voorverpakt rundeiehakt wemelt vaak van de bacteriën. De kwaliteit van voorverpakt gehakt is minder slecht dan die van los gekocht gehakt bij de slager of de slagersafdeling van de supermarkt Dat blijkt uit een onderzoek van de Consumentenbond. Van de 140 gekochte porties gehakt bleken er sledits veertig helemaal in orde.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van donderdag 24 juli 1997

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Rundergehakt zit vaak vol bacteriën

Bekijk de hele uitgave van donderdag 24 juli 1997

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's