Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Rundergehakt zit vaak vol bacteriën
Van 140 porties maar veertig in orde
DEN HAAG (ANP) - Niet-voorverpakt rundeiehakt wemelt vaak van de bacteriën. De kwaliteit van voorverpakt gehakt is minder slecht dan die van los gekocht gehakt bij de slager of de slagersafdeling van de supermarkt Dat blijkt uit een onderzoek van de Consumentenbond. Van de 140 gekochte porties gehakt bleken er sledits veertig helemaal in orde.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van donderdag 24 juli 1997
Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van donderdag 24 juli 1997
Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's