Bekijk het origineel

Drenkeling roept te hard

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Drenkeling roept te hard

1 minuut leestijd

ROTTERDAM - Een buurtbewoonster van de Spangesekade heeft zich gistermorgen beklaagd omdat het huljeroep van een man die in het water was gevallen te luid was. Nadat het slachtoffer door anderen uit het water was gehaald, heeft zij hem gevraagd in het vervolg niet zo luid om hulp te roepen. Ze was er namelijk wakker van geworden

De man, een 27-jarige Hagenaar, was met drie vrienden vanuit Den Haag naar de Biesbosch gekanood. Onderweg hadden ze al het een en ander aan alcohol genuttigd. Op de terugweg naar Den Haag besloten ze om op de Spangesekade te pauzeren en nog enkele glazen whisky te drinken.

Toen de 27-jarige man wat achterbleef, gingen zijn vrienden hem zoeken. Hij bleek te water te zijn geraakt en had geprobeerd zijn kano van de ondergang te redden. Hij was daardoor onderkoeld geraakt en riep om hulp. Vanwege de onderkoeling moest de man opgenomen worden in het Dijkzigtziekenhuis. Voordat de man daar echter met de ambulance naartoe vertrok, kreeg hij van de buurtbewoonster nog even een reprimande.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 25 juli 1997

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Drenkeling roept te hard

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 25 juli 1997

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken