Bekijk het origineel

Splinters

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Splinters

1 minuut leestijd

Frisse sokken

Goed nieuws voor mensen met zweetvoeten: een Engelse fabrikant heeft een nieuw soort sokken ontwikkeld die „gegarandeerd niet gaan stinken”. Het nieuwste nunmier van “Kijk” meldt dat de eerste geurvretende sokken, handdoeken en lakens binnenkort op de markt komen. In het materiaal zijn stoffen verwerkt die dodelijk zijn voor geurverwekkende bacteriën en schimmels. Volgens de fabrikant ‘werken’ de sokken en andere producten na tweehonderd keer wassen nog steeds. De prijs van de nieuwe sok wordt niet vermeld. Na verloop van tijd moet ook sportkleding, zoals T-shirts en broeken, van het nieuwe soort worden aangeboden.

Sade en Adak

Twee jonge zeeleeuwen zijn uit Canada geëmigreerd naar het Dolfinarium in Harderwijk. Sade, een vrouwtje van drie jaar, en Adak, een mannetje van vier, behoren tot de famihe van de Steller zeeleeuwen, die groter en robuuster zijn dan hun bekendere soortgenoten. Door de komst van het tweetal bestaat de groep van Steller zeeleeuwen in Harderwijk nu uit acht personen. Het zeedierenpark heeft in het verleden speciaal onderzoek naar de voedselbehoefte van deze diersoort gedaan.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 4 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Splinters

Bekijk de hele uitgave van maandag 4 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken