Bekijk het origineel

GroenLinks Veenendaal valt SGP aan

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

GroenLinks Veenendaal valt SGP aan

1 minuut leestijd

VEENENDAAL - De GroenLinks fractie in Veenendaal haalt in haar jongste informatieblad fel uit naar de SGP. In een artikel over de enorme gemeentebezuinigingen voor het komende jaar gaat raadslid Ch. Plant uitvoerig in op de visie van de SGP.

Met groot cynisme brandt Plant de opvattingen van de SGP over sport en cultuur af. „Fractievoorzitter Bisschop maakte tijdens een bijeenkomst over de bezuinigingen weer eens duidelijk waar het met de cultuur en de sport heengaat in Veenendaal als de SGP het voor het zeggen zou hebben”. Plant gaat nog verder. „Bezuiniging op De Lampegiet ziet Bisschop als een start: het theater moet zo snel mogelijk een congrescentrum worden. De bezuiniging bij de muziekschool van 25.000 gulden was hem veel te gering en had 250.000 gulden moeten zijn”. Volgens de GL’er zou dit het einde van de muziekschool betekenen.

„Ten slotte had Bisschop nog een uitsmijter in petto: de voorgestelde bezuiniging bij de sector sport van 50.000 gulden kon ook al niet zijn instemming krijgen. Ook daar moest maar eens flink in gesneden worden. Ook de sportverenigingen kunnen dus op de vingers van één hand uitrekenen wat de SGP-voorstellen hen straks gaan kosten”.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 5 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

GroenLinks Veenendaal valt SGP aan

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 5 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken