Bekijk het origineel

KORTWEG

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

KORTWEG

1 minuut leestijd

Varen langs de Veluwe

Tot eind oktober kunnen 50 of 100 minuten lange rondvaarten over het Veluwemeer gemaakt worden. Elk uur vertrekt de boot vanuit Elburg. Deelname aan de 50 minuten lange tocht vergt ƒ 6, kinderen (3-12 jaar) ƒ 4; de 100 minuten durende vaartocht kost ƒ 9, kinderen ƒ 6. Aan boord zijn consumpties verkrijgbaar.

Er zijn tot eind augustus ook dagtochten van Elburg naar Urk. De boot “Jacqueline H.” vertrekt van dinsdag t/m vrijdag om 10.00 uur uit de Elburgse haven en keert daar rond 17.00 uur weer terug. Er is zo’n anderhalf uur tijd om op Urk rond te kijken. Deelname ƒ 17,50, kinderen ƒ 10. Verder zijn er dagtochten van Elburg naar Harderwijk en Kampen en .van Maarssen naar Amsterdam.

Opgave bij Rederij Randmeer, 0341-414159.

Fleurig

Tot 15 augustus vindt op het Edese landgoed Kemhem “Fleurig ‘97”, de vijfde internationale tentoonstelling van bloemen, planten en modeltuinen, plaats. Tijdens dit lustrum is een belangrijke rol weggelegd voor de Tuin van de Toekomst, ontworpen door de internationaal bekende beeldend kunstenaar Huub Kortekaas en tuinarchitect Charles Hagebols. Er zijn plantenshows, modeltuinen, een Oosters paviljoen, demonstraties van oude ambachten en dus een “Tuin van de Toekomst”. Fleurig ‘97 is geopend van 10.00-23.00 uur.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 7 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

KORTWEG

Bekijk de hele uitgave van donderdag 7 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken