Bekijk het origineel

Hulshorst kiest burgemeester

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Hulshorst kiest burgemeester

1 minuut leestijd

HULSHORST - Hulshoret heeft binnenkort een heuse burgemeester. Ter gelegenheid van het vijftigjarig Iiestaan van de buurtvereniging Hulshorst kunnen inwoners vrijdag uit vier liandidaten hun otDcieuze burgervader kiezen. Het gaat om een ludiek onderdeel van een feestweek, die morgen vantart gaat

J. M. van der Steen, voorzitter van de buurtvereniging, verricht morgenavond om zeven uur de opening van de festiviteiten. Van der Steen is tevens CDAfractievoorzitter in de Nunspeetse gemeenteraad en kandidaat voor de burgemeesterspost in Hulshorst, dat tot de gemeente Nunspeet behoort.

Naast Van der Steen zijn de volgende personen genomineerd: M. Vlijm (al 45 jaar bestuurslid), P. Waterweg (in de volksmond vaak de burgemeester van Hulshorst genoemd) en R. Bruggemann (actief op verscheidene terreinen in Hulshorst).

De buurtvereniging viert het jubileum met tal van festiviteiten. Een beperkte greep uit de activiteiten: een tocht met acht heteluchtballonnen, een culturele avond, autopuzzelrit, oudHollandse spelen en solexrace en vuurwerk

Op vrijdag is er tevens een kampioenschap kruutmoeskoken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 11 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Hulshorst kiest burgemeester

Bekijk de hele uitgave van maandag 11 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken