Bekijk het origineel

Bezinningsavond voor boeren

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Bezinningsavond voor boeren

1 minuut leestijd

ZELHEM - De landelijke werikgroep CBTB-contact belegt woensdagavond in Zelbem een bezinningsavond met als thema “Veehoiers in een crisissituatie”. De avond is l)edoeld om zich te bezinnen op de situatie waarin de boeren door de varkenspest verkeren.

De werkgroep is een onderdeel van LTO-Nederland en zet zich in voor de handhaving van de christelijke identiteit binnen de landbouworganisatie. Het idee voor- de avond ontstond volgens bestuurshd J. W. Hendriksen na de uitbraak van varkenspest in Toldijk in de Achterhoek. Vorige week heeft de pestepidemie zich uitgebreid naar Overijssel. De avond is een regionaal initiatief, maar de organisatoren hopen dat er ook mensen van buiten de Achterhoek komen.

Op de bijeenkomst spreken de christelijke gereformeerde prof. dr. W. H. Velema, een boerin van een bedrijf dat is ontruimd en B. den Bakker, sociaal-economisch voorlichter bij GLTO. De bijeenkomst, die wordt gehouden in de Nederlands Hervormde Kerk in Zelhem, begint op 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 uur open.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 11 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Bezinningsavond voor boeren

Bekijk de hele uitgave van maandag 11 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken