Bekijk het origineel

Drie motorrijders komen om bij diverse ongevallen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Drie motorrijders komen om bij diverse ongevallen

2 minuten leestijd

LELYSTAD - Een 32-jarige motorrijder uit Lelystad is gisteravond om het leven gekomen bij een verkeersongeval in zijn woonplaats. Ook in Franeker en Fijnaart verongelukten motorrijders.

Volgens de politie is het ongeluk in Lelystad mogelijk te wijten aan een wedstrijd tussen twee personenwagens waarvan de motorrijder de dupe werd. Hij werd door een van de twee auto’s geraakt toen deze plotseling een inhaalmanoeuvre inzette. Zijn medepassagier, een inwoonster van Lelystad, raakte gewond en is overgebracht naar het Zuiderzeeziekenhüis in Lelystad.

De politie heeft de bestuurders van de wagens, twee mannen uit Lelystad van 23 en 30 jaar oud, aangehouden. Zij worden verdacht van dood door schuld. De beide voertuigen zijn in beslag genomen.

Een 24-jarige man uit Franeker kwam gisteren om het leven toen hij met zijn motorfiets frontaal in botsing kwam met een afslaande tractor. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Weisrijp. Volgens de politie had de 57-jarige bestuurder van de tractor de motorrijder niet gezien, omdat die vlak achter een auto reed.

Bij een ongeval op de Boerendijk in Fijnaart (Noord’Brabant) is gisteravond een 24-jarige motorrijder uit Standdaarbuiten om het leven gekomen. De man reed in derichtingvan Fijnaart toen uit tegenovergestelde richting een auto de dijk wilde oprijden. De motorrijder, die daar vermoedelijk van schrok, remde en kwam ten val. Na zijn val kwam hij in botsing met de personenauto.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 12 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

Drie motorrijders komen om bij diverse ongevallen

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 12 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 12 Pagina's

PDF Bekijken