Bekijk het origineel

Gedenkwaardig

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Gedenkwaardig

2 minuten leestijd

55 jaar

SOESTDUINEN - Het echtpaar J. R. van Beek-van Hoven hoopt morgen het 55-jarig huwelijksjubileum te vieren. Zowel de heer Van Beek (80) als mevrouw M. A. van Beek-van Hoven (78) groeide op in Waddinxveen. Zij vestigden zich na de huwelijksdag in Loosduinen, waar Van Beek bijna 25 jaar procuratiehouder was van een zaadselectiebedrijf. Het echtpaar kreeg tien kinderen, van wie er nog acht in leven zijn, dertien kleinkinderen en een achterkleinzoon. Sinds 1971 woont het echtpaar in Soestduinen.

Van Beek was verschillende jaren ouderling in de hervormde kerk. In 1962 werd hij benoemd tot administrateuren voorlichter van de Gereformeerde Zendings Bond (GZB) te Zeist. In die functie belegde hij tal van zendingsbijeenkomsten in het land. Van Beek zette zich eind jaren zestig in voor de oprichting van het reformatorisch opinieblad Koers, waarvan hij tot 1994 directeur was.

Het echtpaar Van Beek leidde ruim tien jaar lang reizen naar Europese landen en Israël. „We rrtochten alles gezamenlijk doen, in afhankelijkheid van en met dankbaarheid aan God”, aldus Van Beek.

60 jaar (I)

IJSSELMUIDEN - Burgemeester M. M. Markusse van IJsselmuiden heeft vorige week maandag een bezoek gebracht aan het echtpaar H. Mout-de Groot vanwege het 60-jarig huwelijksjubileum. Hendrik Mout (81) en zijn twee jaar jongere Martha Catharina de Groot, geboren Rotterdammers, wonen aan de Postgrevestraat in IJsselmuiden. Het diamanten paar kreeg namens het gemeentebestuur een mand met levensmiddelen aangeboden. Het echtpaar kreeg vier dochters, van wie er een is overleden.

60 jaar (II)

KAMPEN - Het echtpaar D. J. Brand-Bastiaan uit Kampen herdacht vorige week dinsdag 60 jaar geleden te zijn getrouwd. Dirk Jan Brand (82) en Johanna Bastiaan (80) kregen drie dochters en een zoon. Burgemeester H. C. Kleemans van Kampen feliciteerde het echtpaar ‘s middags namens de gemeente.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 18 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Gedenkwaardig

Bekijk de hele uitgave van maandag 18 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken