Bekijk het origineel

Geen dagkaarten meer bij stalling NS Geldermalsen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Geen dagkaarten meer bij stalling NS Geldermalsen

2 minuten leestijd

GELDERMALSEN - De verkoop van dagkaarten voor de bewaakte fietsenstalling bij het NS-station in Geldermalsen is afgeschaft. De verkoop van deze kaarten leverde in de praktijk veel problemen op. In ruil daarvoor wordt de klanten een flinke korting op jaar- en maandfietskaarten aangeboden.

In oktober vorig jaar werd bij hotel De Gentel een bewaakte stalling voor (brom)fietsen geopend. Het betreft een samenwerkingsproject van de gemeente Geldermalsen, NS en de hoteleigenaar. Na evaluatie is gebleken dat het gebruik van de stalling achterbleef bij de verwachtingen en dat zich organisatorische problemen voordeden.

De verkoop van dagkaarten zorgt voor een forse administratieve belasting en kost beheerder en klanten veel tijd. Omdat er geen oplossing mogelijk bleek, wordt de verkoop van dagkaarten gestaakt. Omdat men met name voor fietsers het gebruik van de bewaakte stalling aantrekkelijker wil maken gaan de jaarfietskaart en de maandfietskaart stevig in de aanbieding.

Tot en met 15 september aanstaande hoeft er voor een jaarfietskaart geen 150 gulden, maar slechts 99 gulden te worden betaald. In de periode van 15 september tot en met 15 oktober kost een maandfietskaart geen 17,50 maar 12,50 gulden. De bromfietstarieven blijven ongewijzigd. De gemeente beveelt het gebruik van de stalling van harte aan, gelet op het aantal fietsendiefstallen in de buurt van het station.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 26 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Geen dagkaarten meer bij stalling NS Geldermalsen

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 26 augustus 1997

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken