Bekijk het origineel

Burgers Kampen zijn boos op minister Borst

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Burgers Kampen zijn boos op minister Borst

2 minuten leestijd

KAMPEN - De Stichting Verontruste Huilers Kampen is boos op minister Borst van volksgezonde heid omdat zij heeft laten weten donderdagmorgen toch niet in de gelegenheid te zijn het ofDciële startsein voor de bouw van de polikliniek in Kampentegeven.

De bewindsvrouw heeft verpHchtingen in de Tweede Kamer, waar zij die dag het plenair debat over de Wet medisch-wetenschappelijk onderzoek bijwoont. De directeur-generaal van het ministerie, H. Schneider, zal in haar plaats naar Kampen komen.

Voorzitter Rie Woning van de Stichting Verontruste Burgers Kampen heeft geen goed woord over voor de minister. De stichting heeft sinds de sluiting yan het stadsziekenhuis drie jaar geleden gevochten voor een volwaardige zorgvoorziening in Kampen.

Woning: „Ik had ook niet verwacht dat de minister zou komen. Zij heeft zo veel toezeggingen gedaan die zij niet is nagekomen, dat het mij ook niet verbaast dat zij nu ook weer verstek laat gaan. We zullen donderdag bij het officiële startsein protesteren, omdat ook de bouw van de tweede fase voor de toekomst zeer onduidelijk blijft”.

Binnenkort komt er op verzoek van het ministerie van VWS een gesprek met de stichting, haar advocaat en een topambtenaar van het ministerie en de landsadvocaat over een aantal schriftelijke vragen van de stichting die nooit zijn beantwoord door de minister.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 1 september 1997

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Burgers Kampen zijn boos op minister Borst

Bekijk de hele uitgave van maandag 1 september 1997

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken