Bekijk het origineel

N. A. de Waal voorzitter CLK

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

N. A. de Waal voorzitter CLK

1 minuut leestijd

MOERKAPELLE - N. A. de Waal (43) is de nieuwe voorzitter van de Stichting Christelijk Lektuur Kontakt (CLK). De Waal, directeur van Boekencentrum Uitgevers in Zoetermeer, volgt R. Noorda als CLK-voorzitter op.

„Binnen de achterban krijgt het CLK wel erkenning, maar daarbuiten wordt het moeilijker”, zegt De Waal. „Ik zou willen streven naar meer erkenning voor het CLK binnen de algemene boekenbranche”.

Behalve uitgever is De Waal ook gastdocent aan de Christelijke Hogeschool Ede en de Vakopleiding Boekenbranche. Het dagelijks bestuur van de stichting bestaat nu uit voorzitter De Waal, secretaris/penningmeester B. A. Ramaker (directeur van International Bible Society/Holland) en vice-voorzitter P. D. de Kruif (vestigingsmanager IZB-boekhandel, Amersfoort). De Waals voorganger Noorda, CLK-voorzitter sinds 1992, is wegens vervroegde uittreding niet langer actief in de boekenbranche.

Het CLK, de brancheorganisatie van christelijke uitgevers en boekverkopers, organiseert onder meer de CLK-boekenbeurs (dit jaar voor het publiek op 13 september) en komt jaarlijks met een eigen Boekenweek-actieboek. Centrale doelstelling van de stichting is de bijbelse boodschap in alle soorten lectuur te laten doorklinken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 3 september 1997

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

N. A. de Waal voorzitter CLK

Bekijk de hele uitgave van woensdag 3 september 1997

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken