Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Concurrentie voor het Nederlandse toetje

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Concurrentie voor het Nederlandse toetje

7 minuten leestijd Arcering uitzetten

Vla, yoghurt en pudding krijgen steeds meer concurrentie van buitenlandse desserts. Nestle ontwikkelde twee Franse toetjes en Coberco gaat inmiddels met z’n desserts “around the world”. De twee nieuwste toetjes, Profiteroles en Crème Brüllée, komen uit de Franse keuken. De Profiteroles werden daar zelfs al in de zestiende eeuw gemaakt.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van woensdag 24 december 1997

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

Concurrentie voor het Nederlandse toetje

Bekijk de hele uitgave van woensdag 24 december 1997

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's