Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Zomerse smaak

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Zomerse smaak

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Van mei tot september volgen de verse producten uit de tuin elkaar in hoog tempo op. Daar zijn de laatste jaren steeds meer onbekende producten als rucola (raketsla), citroengras en verse kruiden als koriander en zuring bijgekomen. Met al die zomergroenten stelde Delia Smith een kookboek samen. "Zomergerechten" is luxe uitgevoerd, in een harde kaft en voorzien van veel kleurenfoto's. De samenstelster probeert vertrouwde ingrediënten een nieuwe smaak te geven door er een buitenlands (Italiaans, Spaans of Grieks) tintje aan te geven. Nieuwe technieken, zoals het roosteren van groenten, worden uitgelegd. Niet alleen (warme) hoofdrechten komen in het boek voor, maar ook salades, limonades en ijs- en gebakrecepten. Barbecuers -zowel vleeseters als vegetariërs- krijgen ook aandacht.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 19 juni 1998

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's

Zomerse smaak

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 19 juni 1998

Reformatorisch Dagblad | 32 Pagina's