Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Bakken en braden: zoveel mogelijk in water
Hoe moeten we bakken en frituren? Zoveel mogelijk in water, stelt dr. Udo Erasmus, auteur van het boek "Vitale vetten, fatale vetten". Vis kunnen we kort stomen (blancheren) of in water gaarmaken (pocheren). Vervolgens kan goede olie over de vis worden gegoten. Olie verbetert de smaak en zorgt ervoor dat de in vet oplosbare vitaminen (A, D, E en K) beter worden opgenomen.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van dinsdag 27 oktober 1998
Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van dinsdag 27 oktober 1998
Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's