Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Bakken en braden: zoveel mogelijk in water

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Bakken en braden: zoveel mogelijk in water

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

Hoe moeten we bakken en frituren? Zoveel mogelijk in water, stelt dr. Udo Erasmus, auteur van het boek "Vitale vetten, fatale vetten". Vis kunnen we kort stomen (blancheren) of in water gaarmaken (pocheren). Vervolgens kan goede olie over de vis worden gegoten. Olie verbetert de smaak en zorgt ervoor dat de in vet oplosbare vitaminen (A, D, E en K) beter worden opgenomen.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 27 oktober 1998

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Bakken en braden: zoveel mogelijk in water

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 27 oktober 1998

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's