Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Als het maar gemakkelijk is
"De massa wil vlugklaarvlees en reepjes om te roerbakken"
In veel gezinnen staat nooit meer een braadpan met draadjesvlees of een hele kip op tafel. Dat is te ingewikkeld, dat kost te veel tijd en energie. Maar vlees eet de gemiddelde Nederlander nog altijd graag. Bijna een ons per dag, vorig jaar. Producten als tartaartjes, hamburgers en kipfilet hebben de voorkeur. Steeds meer mensen vallen voor gemak. En dat mag dan best wat kosten. Die trend biedt de in het nauw gedreven ambachtelijke slager nieuwe kansen.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 21 november 1998
Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 21 november 1998
Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's