Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Als het maar gemakkelijk is

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Als het maar gemakkelijk is

"De massa wil vlugklaarvlees en reepjes om te roerbakken"

9 minuten leestijd Arcering uitzetten

In veel gezinnen staat nooit meer een braadpan met draadjesvlees of een hele kip op tafel. Dat is te ingewikkeld, dat kost te veel tijd en energie. Maar vlees eet de gemiddelde Nederlander nog altijd graag. Bijna een ons per dag, vorig jaar. Producten als tartaartjes, hamburgers en kipfilet hebben de voorkeur. Steeds meer mensen vallen voor gemak. En dat mag dan best wat kosten. Die trend biedt de in het nauw gedreven ambachtelijke slager nieuwe kansen.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 21 november 1998

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

Als het maar gemakkelijk is

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 21 november 1998

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's