Bekijk het origineel

Vrijwillig

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vrijwillig

3 minuten leestijd

BREDA – De 29-jarige F. S. uit Roosendaal heeft zich dit weekeinde gemeld bij de politie van Breda. De man bekende zijn 18-jarige ex-vriendin uit het Belgische Lokeren te hebben neergestoken. De vrouw verkeert in levensgevaar. Aanleiding voor de steekpartij vormde onenigheid over de bezoekregeling voor de baby van de twee.

Kinderlokker

DORDRECHT – In de dordtse wijk Stadspolders is een kinderlokker actief. Dit geeft veel onrust onder ouders van kinderen. Naar aanleiding van de onrust wil de politie met scholen overleggen en eventueel een informatiebijeenkomst beleggen voor ouders. De afgelopen maanden heeft de politie acht meldingen binnengekregen.

Kopstoot

DORDRECHT – Twee mannen uit Dordrecht zijn tijdens de afgelopen weekwisseling aangehouden wegens mishandeling van vrouwen. Zaterdagmorgen liep een 35-jarige vrouw in een café aan de Dubbeldamseweg een gebroken kunstgebit en een bloedneus op toen zij een kopstoot kreeg van een 30-jarige bekende van haar. Gisterochtend werd in een woning in Dordrecht de 53-jarige echtgenoot van een vrouw aangehouden die in haar gezichtw as geslagen tijdens een ruzie.

Themapark

HOOGEVEEN - Het college van Hoogeveen wil een eenmalige subsidie van 390.000 gulden steken in een themapark met historische vliegtuigen op het plaatselijke vliegveld. Het nieuwe park aan de Lindberghweg, dat de naam Aeropark krijgt, biedt werk aan 342 langdurig werklozen. De totale investering bedraagt 5 miljoen gulden, waarvoor gerekend wordt op bijdragen uit Europese fondsen.

Retriever

MEPPEL - Een agressieve golden retriever heeft zaterdag een 78-jarige vrouw in haar woning aan de Grote Oever in Meppel in het gezicht gebeten. De vrouw viel daarna van de bank en brak een pols. Buren troffen haar bloedend op de vloer aan. De vrouw is in het ziekenhuis geopereerd.

Amok

MIDDELBURG - Een 30-jarige man uit Middelburg heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag amok gemaakt op het politiebureau. De man was door de politie meegenomen na een opstootje op de Markt in Middelburg. Tijdens het gesprek op het bureau pakte de Middelburger plotseling een bloembak en smeet deze door een ruit. Daarbij werd een politieauto zwaar beschadigd.

Onderkoeld

RIJSWIJK - Een invalide jongetje van vijf jaar en zijn 36-jarige moeder zijn zaterdag van de Van Vredeburchweg in Den Haag met onderkoelingsverschijnselen naar het Juliana Kinderziekenhuis overgebracht. De moeder had de rolstoel van haar zoon op de rem gezet, maar de jongeren kwam in een sloot terecht. Zijn moeder en een voorbijganger sprongen hem achterna en brachten de jongen en zijn rolstoel op het droge.

Vechtpartij

ROTTERDAM - In een café aan de Jonker Fransstraat is gisternacht een vechtpartij uitgebroken tussen zo'n vijftien bezoekers. Omdat de bezoekers van het café behoorlijk onder invloed waren en niet voor rede vatbaar, kostte het de politie moeite om de orde te herstellen.

Gestoken

TERNEUZEN - Een 34-jarige man uit Terneuzen is zaterdagnacht door zijn buurjongen met een mes in zijn buik gestoken. De Terneuzenaar raakte daarbij ernstig gewond in het ziekenhuis opgenomen. De 16-jarige verdachte is kort na het incident door de politie opgepakt en zal worden voorgeleid. De laatste weken waren tussen beide personen steeds problemen, waarbij het meestal ging om een gezamenlijke vriendin.

Mishandeld

ZOETERMEER - Een 28-jarige vrouw is zaterdag ernstig mishandeld in de lift van een flat aan het Belvédèrebos in Zoetermeer door een jongen. De jongen drong voor haar de lift binnen. Het slachtoffer zei hier iets van. De jongen trapte haar in de rug en in het gezicht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 11 januari 1999

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Vrijwillig

Bekijk de hele uitgave van maandag 11 januari 1999

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken