Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Verrijkte voeding is een luxeproduct

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Verrijkte voeding is een luxeproduct

Extra vitamines en mineralen onder normale omstandigheden niet nodig

5 minuten leestijd Arcering uitzetten

Sinaasappels zijn gezond, frisdrank niet. Zo eenvoudig lag dat. Citrusvruchten zitten namelijk vol vitamine C en daar kan niemand buiten. Frisdrank bevat vooral veel suiker en dat kunnen we missen als kiespijn. Toen besloot de fabrikant er ook nog vitamine C aan toe te voegen. Dat zou de indruk kunnen wekken dat de zoete dorstlesser opeens ook bij de gezonde producten thuishoort. Als je niet van fruit houdt, neem je toch een glaasje fris. De trend om allerlei extra's in voeding en dranken te stoppen maakt de levensmiddelenwereld er niet overzichtelijker op.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 19 juni 1999

Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's

Verrijkte voeding is een luxeproduct

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 19 juni 1999

Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's