Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Nederlandse keuken is paling in chocoladesaus te boven

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Nederlandse keuken is paling in chocoladesaus te boven

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

"Hoewel proefondervindelijk bewezen is dat je van zuurkool met kaantjes, balkenbrij en zure zult ook een grote jongen kunt worden, loopt het water je toch in de mond bij het lezen van het "Kookboek van de eeuw". Het geurt welhaast van heerlijkheden die daarin beschreven zijn". Oud-premier Dries A. M. van Agt heeft de campagne "Een Eeuw Tafelen in Nederland" als lid van de Raedt van Oudsten op alle fronten gesteund. "De Nederlandse keuken is ingrijpender veranderd dan men ooit in het begin van deze eeuw had kunnen denken."

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 28 augustus 1999

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's

Nederlandse keuken is paling in chocoladesaus te boven

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 28 augustus 1999

Reformatorisch Dagblad | 36 Pagina's