Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Boer Bert houdt van z'n 'zwijnenboel'
Afzet van wilde varkens gegarandeerd door luxere eetgewoonten
COLLENDOORN - Regelmatig komen er mensen aan de deur: of ze een wild zwijn kunnen kopen voor eigen consumptie. Nee, dat kan niet. "Dan zouden ze het dier in de wei moeten schieten en daarna moeten laten slachten. Vangen en laten slachten lukt niet, want door de stress is het vlees dan oneetbaar." Bert Oldehinkel (34) heeft het zwijnenvlees zelf nog nooit geproefd. "Da's een beetje te duur voor ons. Ooit wil ik er zelf wel eens eentje slachten."
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van woensdag 20 oktober 1999
Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van woensdag 20 oktober 1999
Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's