Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Boer Bert houdt van z'n 'zwijnenboel'

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Boer Bert houdt van z'n 'zwijnenboel'

Afzet van wilde varkens gegarandeerd door luxere eetgewoonten

6 minuten leestijd Arcering uitzetten

COLLENDOORN - Regelmatig komen er mensen aan de deur: of ze een wild zwijn kunnen kopen voor eigen consumptie. Nee, dat kan niet. "Dan zouden ze het dier in de wei moeten schieten en daarna moeten laten slachten. Vangen en laten slachten lukt niet, want door de stress is het vlees dan oneetbaar." Bert Oldehinkel (34) heeft het zwijnenvlees zelf nog nooit geproefd. "Da's een beetje te duur voor ons. Ooit wil ik er zelf wel eens eentje slachten."

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van woensdag 20 oktober 1999

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's

Boer Bert houdt van z'n 'zwijnenboel'

Bekijk de hele uitgave van woensdag 20 oktober 1999

Reformatorisch Dagblad | 28 Pagina's