Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Linzensoep met lamsvlees

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Linzensoep met lamsvlees

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Op koude dagen is een dikke maaltijdsoep altijd welkom. Naast de overbekende erwtensoep bestaan er veel variaties met gezonde peulvruchten. Zo is deze linzensoep met lamsvlees een bijzonder lekkere soep die relatief snel te maken is omdat linzen niet -zoals de meeste peulvruchten- eerst een nacht moeten weken voor gebruik.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 13 november 1999

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

Linzensoep met lamsvlees

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 13 november 1999

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's