Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Olijfolie en wijn goed voor je hart

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Olijfolie en wijn goed voor je hart

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

Het traditionele mediterrane dieet, dat rijk is aan groenten, fruit, peulvruchten, noten en volkorenbrood en olijfolie als belangrijkste bron van vet heeft, oefent een positieve invloed uit op de gezondheid en verkleint het risico op hart- en vaataandoeningen, kanker en suikerziekte.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 22 februari 2000

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

Olijfolie en wijn goed voor je hart

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 22 februari 2000

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's