Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Een bodempje water in de pan is echt het beste

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Een bodempje water in de pan is echt het beste

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

De beste manier om groente te koken heeft decennialang niet ter discussie gestaan. Weinig water en zo kort mogelijk op het vuur, dan houd je de meeste vitamines over. Een vraag in de zogenaamde Wetenschapsquiz heeft in menige keuken verwarring gezaaid. Hoe kan groente het best gekookt worden, met het oog op het behoud van vitamines? Het antwoord luidde: in veel water en met het deksel van de pan. Nee, zeggen de deskundigen.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 4 maart 2000

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Een bodempje water in de pan is echt het beste

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 4 maart 2000

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's