Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Een bodempje water in de pan is echt het beste
De beste manier om groente te koken heeft decennialang niet ter discussie gestaan. Weinig water en zo kort mogelijk op het vuur, dan houd je de meeste vitamines over. Een vraag in de zogenaamde Wetenschapsquiz heeft in menige keuken verwarring gezaaid. Hoe kan groente het best gekookt worden, met het oog op het behoud van vitamines? Het antwoord luidde: in veel water en met het deksel van de pan. Nee, zeggen de deskundigen.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 4 maart 2000
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 4 maart 2000
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's