Bekijk het origineel

Hennepkwekerij

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Hennepkwekerij

3 minuten leestijd

ALMELO - Bij een inval in drie woningen in Almelo heeft de politie een pistool met bijbehorende munitie, een vuurbuks en een revolver met munitie aangetroffen. Ook werd een hennepkwekerij ontmanteld. Vijf verdachten zijn aangehouden, onder wie een 77-jarige bejaarde vrouw.

Drugshandel

BIDDINGHUIZEN - Tijdens het driedaagse Lowlandsfestival in Biddinghuizen, waar bijna 60.000 mensen op afkwamen, heeft de politie tot zaterdagavond vijftien aanhoudingen verricht voor het handelen of in bezit hebben van harddrugs.

Drugsbezit

BRUCHEM - Op een parkeerplaats langs de A2 onder Bruchem heeft de politie gistermorgen een 30-jarige vrouw uit Minderlittgen (D) en haar 37-jarige vriend uit Dalhem (B) aangehouden die in het bezit waren van harddrugs. De twee werden aangehouden nadat de vrouw bij een controle zilverfolie met harddrugs liet vallen.

Schietpartij

CULEMBORG - Een 26-jarige inwoner van Culemborg is zaterdagnacht gewond geraakt bij een schietincident op de Zandstraat in Culemborg. Het slachtoffer werd overgebracht naar het AZU in Utrecht; zijn toestand is stabiel. De identiteit van de dader is nog onbekend. De toedracht van het incident is evenmin duidelijk. De politie is direct begonnen met een buurtonderzoek.

Brand

DEVENTER - De politie heeft zaterdagavond een deel van een bejaardenhuis in Deventer moeten ontruimen toen een bewoonster van het tehuis een pannetje op het vuur had gezet waarbij een ontzettende rookontwikkeling ontstond. Enkele bewoners zijn voor observatie overgebracht naar het ziekenhuis.

Geweld

KAMPEN - Een 30-jarige inwoner van Kampen is tijdens de weekwisseling door drie onbekende mannen op de stadsbrug in Kampen zonder enige aanleiding in elkaar geslagen. Hij moest worden opgenomen in een ziekenhuis.

Hanzesteden

KAMPEN - De Hanzesteden langs de IJssel gaan de komende jaren intensief samenwerken met enkele Hanzesteden in het voormalige Oost-Duitsland, onder de noemer "Die Magischen Sieben und mehr". Met het oog op fondswerving is besloten ook een derde partner te zoeken in Oost-Engeland.

Huisvredebreuk

NIJMEGEN - Een 47-jarige man uit Nijmegen is zaterdagmiddag door de politie aangehouden wegens huisvredebreuk, brandstichting, vernieling en verzet tegen de politie. De man was de woning van zijn 46-jarige ex-vrouw aan de Ericastraat in Nijmegen binnengedrongen, nadat hij een aantal ruiten had vernield. De vrouw zag kans te ontvluchten. Vervolgens probeerde de man brand te stichten in de woning. Toen agenten de man wilden boeien, verzette hij zich heftig.

Bedreiging

RIJSSEN - De politie heeft tijdens de weekwisseling een 16-jarige inwoner uit Rijssen aangehouden die zaterdagavond een pistool op het hoofd had gezet bij een plaatsgenoot, nadat deze opmerkingen had gemaakt over het omgooien van een bebakeningsbord aan het Hogepad/Haarstraat in zijn woonplaats. Bij zijn aanhouding gistermorgen vroeg bleek het te gaan om een gasalarmpistool. De knaap is ingesloten.

Vertrek

VEENENDAAL - GroenLinks-raadslid Ester Ignacio vertrekt per 14 september uit de gemeenteraad van Veenendaal. Zij stopt wegens persoonlijke omstandigheden met het raadswerk. Ze wordt opgevolgd door een oude bekende: Hanneke ten Boske, die van 1990 tot 1998 ook voor GroenLinks in de raad zat.

Museumhaven

ZIERIKZEE - Het Schouwse college stelt 84.000 gulden beschikbaar aan de Stichting Museumhaven. De stichting, die historische schepen restaureert en tentoonstelt, kan zo de tekorten van 1999 en 2000 wegwerken.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 28 augustus 2000

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Hennepkwekerij

Bekijk de hele uitgave van maandag 28 augustus 2000

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken