Bekijk het origineel

Vlam in de pan

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vlam in de pan

3 minuten leestijd

AMERSFOORT - Bij een woning aan de Ringweg Randenbroek in Amersfoort ontstond gistermiddag rond 13.00 uur een brand in de keuken. De 51-jarige bewoner van het huis was in slaap gevallen toen hij zijn vlees op het vuur had gezet. Hierdoor vatte de oververhitte jus vlam. De toegesnelde brandweer doofde het vuur door het deksel op de braadpan te leggen.

Ongeval (I)

AMERSFOORT - Een 54-jarige Amersfoorter is gisteren gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Noorderwierweg-Berkelstraat in Amersfoort. De man reed met zijn snorfiets over het fietspad en wilde op de kruising oversteken. Een 56-jarige autobestuurder uit Amersfoort trok met zijn auto op toen de snorfietser overstak. De snorfietser voorkwam een aanrijding met de auto door krachtig te remmen. Hij remde echter zo hard dat hij over de kop vloog. Hij is met rug- en nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd.

Lange file

DRIEBERGEN - Op de rijksweg A12 richting Utrecht stond gisteren bij Woerden 24 kilometer file. Dat kwam door een kleine aanrijding rond vijf uur 's middags, zo meldt het Traffic Information Center. Het verkeer kon slechts gebruikmaken van twee rijbanen, omdat door de aanrijding op de derde baan glasscherven waren blijven liggen.

Intercity

HILVERSUM - B en W van Hilversum willen samen met Leefbaar Hilversum een brief sturen aan NS Reizigers over de terugkeer van de intercity op station Hilversum. Het verdwijnen van de intercity is de gemeente altijd een doorn in het oog geweest. Hilversum wil met de brief een onlangs door Leefbaar Hilversum gedane suggestie steunen om een brief te sturen aan de NS. In 1999 leken pogingen succes te hebben om de intercity te doen terugkeren in Hilversum. Op het laatste moment trokken de Nederlandse Spoorwegen echter hun steun in.

Ongeval (II)

KATWIJK - Een zesjarig jongetje is dinsdag op de Secr. Varkevisserstraat in Katwijk aangereden door een 62-jarige automobilist uit Katwijk. Het jongetje kwam plotseling tussen twee geparkeerde auto's vandaan. De automobilist kon hem daarop niet meer ontwijken. Het kind is met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Ongeval (III)

KATWIJK - Een 36-jarige motorrijder uit Rijnsburg is dinsdag aangereden nadat hij een rood verkeerslicht negeerde op de Oegstgeesterweg in Katwijk. Op de kruising met de Brouwerstraat werd hij aangereden door een 21-jarige automobilist uit Katwijk. De motorrijder is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Cabriolet

NIEUWEGEIN - Een onbekende man is er dinsdag vandoor gegaan met een gloednieuwe cabriolet van een autobedrijf in Nieuwegein. De autoverkoper deed gisteren aangifte van diefstal. De onbekende was al eerder in de zaak geweest en toonde veel interesse voor de auto. Hij maakte een afspraak voor een proefrit en nam de auto mee. Hij keerde echter nooit bij het garagebedrijf terug. Het opgegeven adres bleek bij onderzoek niet te kloppen.

Verkeer

UTRECHT - De verkeersdrukte in Utrecht bereikt een kritische grens. Utrechtse ondernemers beoordelen de situatie in hun plaats op veel punten slechter dan landelijk. Dat zegt WVM, het regionale ondernemersnetwerk van VNO-NCW in Apeldoorn. Het gebrek aan ruimte in de provincie Utrecht zorgt voor veel problemen. Ruim 50 procent van de ondernemers ziet bijvoorbeeld geen mogelijkheden om uit te breiden op hun vestigingslocatie.

Burgemeester

WATERLAND - De oud-burgemeester van Egmond, E. Brommet, is benoemd tot waarnemend burgemeester van de gemeente Waterland. De benoeming gaat morgen in. De vorige burgemeester van Waterland, A. Bleeker, vertrok wegens onvoldoende steun van de gemeenteraad. De provincie Noord-Holland verwacht dat de vacature pas volgend jaar definitief wordt ingevuld.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 15 maart 2001

Reformatorisch Dagblad | 25 Pagina's

Vlam in de pan

Bekijk de hele uitgave van donderdag 15 maart 2001

Reformatorisch Dagblad | 25 Pagina's

PDF Bekijken