Bekijk het origineel

Ongeval

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Ongeval

3 minuten leestijd

ANDEL - De 26-jarige mevrouw C. Mostert uit Well is gisternacht overleden aan haar verwondingen die ze woensdag opliep bij een ernstig verkeersongeluk op de Provincialeweg bij Andel. Op de kruising botste ze op een automobilist uit Loon op Zand. Ze vloog door de klap uit haar auto. Per ambulance werd ze overgebracht naar het Dijkzigt-ziekenhuis in Rotterdam, waar ze overleed.

Gif

DE LUTTE - Een 40-jarige man uit De Lutte werd woensdagavond onwel na het spuiten van gif tegen onkruid en mos. Dat heeft de politie gisteren meegedeeld. De politie trof de man buiten bewustzijn aan. De man werd overgebracht naar het ziekenhuis. Waarschijnlijk kreeg de man een ernstige allergieaanval met bijna fatale afloop door de onkruidverdelger.

Gratis

DEVENTER - De gemeente Deventer heeft vanaf volgende week maandag een tweede gratis bewaakte fietsenstalling aan de Sijzenbaan. De gemeente hoopt met gratis bewaakte fietsenstallingen meer fietsers naar de stad te lokken. Daarnaast wil de Overijsselse gemeente de fietsers een goed alternatief bieden, om zo het "wildparkeren" op de vernieuwde Brink te voorkomen. Als het bewaakt gratis parkeren aanslaat, overweegt de gemeente de faciliteiten uit te breiden van 300 naar minimaal 600 plaatsen.

Vliegtuigbom

GOOR - Aan de Oude Haaksbergerweg in Goor worden graafwerkzaamheden verricht voor de verbreding van het kanaal. Een week geleden werd tijdens deze werkzaamheden op het bedrijfsterrein van Eterniet een vliegtuigbom aangetroffen. Woensdag heeft de EOD uit Culemborg een nader onderzoek ingesteld. Dat is gisteren meegedeeld. De EOD concludeerde dat het ging om een raket, type tyfoon (250 pond). Alleen de kop met explosieven werd aangetroffen. Deze stond op scherp. De rondweg Lochem-Goor werd afgezet. Het explosief is vernietigd.

Gestolen

HENGELO - Tijdens controle gisternacht heeft de politie vier Duitsers in de leeftijd van 18 tot en met 26 jaar gearresteerd die in een gestolen auto rondreden. Tevens werden drie zakjes weed aangetroffen bij de 18-jarige verdachte. De politie vond ook in de auto een pastic tas met een hoeveelheid weed. De goederen zijn in beslag genomen. De bestuurder, de 26-jarige, heeft tevens nog een jaar gevangenisstraf uit te zitten in Duitsland wegens overtreding van de Opiumwet.

Kortsluiting

NIEUWENDIJK - Met onmiddellijke ingang is het pop- en kleinkunstpodium in Nieuwendijk, jeugdsoos Xinix, op last van de gemeente Werkendam gesloten. Bij een controle is gebleken dat de elektrische installatie niet deugt. Volgens een medewerker van de gemeente is een kans op kortsluiting aanwezig zodat er brand kan ontstaan.

Mishandeld

TIEL - Een 25-jarige vrouw uit Tiel is gisteravond zwaar mishandeld op de Nieuwe Tielseweg door drie mannen. De vrouw was eerder op de avond door een van de mannen uitgescholden. Even later ging de vrouw met haar auto tanken bij een tankstation aan de Nieuwe Tielseweg. Daar kwamen de mannen ook het terrein op. De vrouw wees naar de man die haar uit gescholden had en wilde hem aanspreken. De drie mannen stapte uit en sloegen en schopten de vrouw. Een voorbijganger heeft de vechtenden gescheiden. Bij de vechtpartij is de vrouw een horloge van 2500 gulden kwijtgeraakt.

Overleden

TIEL - Een 80-jarige bewoonster van het verzorgingstehuis Lingewaarden aan de Gasthuislingelaan in Tiel is gistermorgen overleden, vermoedelijk als gevolg van een verkeerde dosering van medicijnen. De Officier van Justitie in Arnhem is van het overlijden in kennis gesteld en heeft de politie opdracht gegeven een onderzoek in te stellen. Dat onderzoek is inmiddels begonnen. De politie kan op dit moment geen nadere mededelingen doen.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 11 mei 2001

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

Ongeval

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 11 mei 2001

Reformatorisch Dagblad | 24 Pagina's

PDF Bekijken