Bekijk het origineel

1-1-2-beller

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

1-1-2-beller

3 minuten leestijd

ALMERE - Een 45-jarige inwoner van Almere is vrijdag aangehouden nadat hij binnen een halfuur 24 keer het alarmnummer 1-1-2 had gebeld zonder dat er sprake was van een noodgeval. Hij kreeg een proces-verbaal.

Dode

BEVERWIJK - De politie heeft vrijdag in een keet bij het NS-station het levenloze lichaam van een 34-jarige man uit Beverwijk aangetroffen. De man werd na een melding van passanten gevonden. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak.

Beroofd

DEN HAAG - Een 9-jarige jongetje uit Parijs is vrijdagavond in de Haagse Katerstraat beroofd van 100 gulden. Het kind had zijn vakantiegeld in een buideltasje bij zich. De politie kon de 40-jarige dader later aanhouden.

Kraakactie

DEN HAAG - Surveillerende politiemensen hebben zaterdag een kraakactie verijdeld. Zij arresteerden acht mannen (tussen de 20 en de 30 jaar) uit Den Haag. De acht geven toe dat ze inderdaad van plan waren het pand te kraken.

Flessentrekkerij

DEN HAAG - De politie van Den Haag heeft zaterdag een 32-jarige Hagenaar aangehouden die voor genuttigde drank en versnaperingen ter waarde van 70 gulden niet wilde betalen. De gealarmeerde politie herkende de man direct als een notoire flessentrekker en hield hem aan.

Brand

DEVENTER - In Deventer zijn vannacht drie woningen ontruimd in verband met een uitslaande brand in een leegstaand huis in de Dommelstraat. De bewoners hebben elders onderdak gevonden. De leegstaande woning is volledig in de as gelegd.

Twee keer bestolen

DORDRECHT- Een 21-jarige man uit Dordrecht die vrijdag zijn gestolen auto terugvond en -kreeg, is deze zaterdag weer kwijtgeraakt aan het dievengilde. Hij moest voor de tweede keer aangifte gaan doen bij de politie.

Kluis

ELSPEET - Een groepje Zuid-Europeanen heeft zaterdag een supermarkt in Elspeet duizenden gulden lichter gemaakt. De groep hield het personeel aan de praat. Onderwijl wist een van hen de kluissleutel te bemachtigen. Toen het gezelschap weg was, bleek de kluis te zijn geplunderd.

Gewonden

KERKDRIEL - Bij een vechtpartij op het Monseigneur Zwijsenplein in Kerkdriel is zaterdagavond een aantal gewonden gevallen. Later op de avond hield de politie twee mannen aan die bij de vechtpartij betrokken waren.

Houseparty

MAASTRICHT - De politie van Maastricht heeft zaterdagavond zeven personen aangehouden die bezig waren met het voorbereiden van een illegale houseparty.

Vernield

NIJMEGEN - Tientallen auto's aan de Wolfskuilseweg en de Bosbesstraat in Nijmegen zijn gisternacht door vandalen vernield. Ruiten van de auto's werden vernield en spiegels eraf geslagen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Aangehouden

RIJSWIJK - De politie van Rijswijk (ZH) heeft eind vorige week naar aanleiding van de vernieling van het jeugdhonk aan de Weidedreef zes verdachten gearresteerd. De schade aan het jeugdhonk wordt geschat op ongeveer 50.000 gulden.

Aangehouden

TIEL - Een 23-jarige man uit Tiel heeft gisternacht ruiten ingegooid bij het politiebureau aan de Prinses Beatrixstraat in Tiel. De man was boos omdat hij niet direct geholpen werd toen hij aangifte wilde doen van de diefstal van zijn auto. De man is aangehouden.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 17 september 2001

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

1-1-2-beller

Bekijk de hele uitgave van maandag 17 september 2001

Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's

PDF Bekijken