Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Drie sterren maken een restaurant een reis waard
Nieuwste rode gids van Michelin zet Nederland culinair op de internationale kaart
De nieuwste gids voor de Benelux, "van Aalst tot Zwolle via Malmédy", bracht Nederland zijn langverwachte derde Michelinster. Een bezoek aan het Rotterdamse restaurant Parkheuvel is daarmee "de reis waard." Wel graag vooraf reserveren. Want drie sterren zijn een garantie voor een toestroom van culinaire genieters en nieuwsgierigen. Maar is Parkheuvel daarmee het beste restaurant van Nederland? Het ligt eraan wat de doorslag geeft.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 23 februari 2002
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 23 februari 2002
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's