Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Drie sterren maken een restaurant een reis waard

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Drie sterren maken een restaurant een reis waard

Nieuwste rode gids van Michelin zet Nederland culinair op de internationale kaart

6 minuten leestijd Arcering uitzetten

De nieuwste gids voor de Benelux, "van Aalst tot Zwolle via Malmédy", bracht Nederland zijn langverwachte derde Michelinster. Een bezoek aan het Rotterdamse restaurant Parkheuvel is daarmee "de reis waard." Wel graag vooraf reserveren. Want drie sterren zijn een garantie voor een toestroom van culinaire genieters en nieuwsgierigen. Maar is Parkheuvel daarmee het beste restaurant van Nederland? Het ligt eraan wat de doorslag geeft.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 23 februari 2002

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Drie sterren maken een restaurant een reis waard

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 23 februari 2002

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's