Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Eco-eten in het bedrijfsrestaurant

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Eco-eten in het bedrijfsrestaurant

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

Voortaan serveert het bedrijfsrestaurant geen vette kroketten en glibberige knakworsten meer als middagmaal, maar een gezond kopje soep met biologische ballen. Sinds april is het aandeel biologische producten in deze restaurants sterk gestegen. Maar nog niet sterk genoeg, want voor 2004 moet 5 procent van het assortiment van de bedrijfsrestaurants bestaan uit eco-voedsel.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 18 mei 2002

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

Eco-eten in het bedrijfsrestaurant

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 18 mei 2002

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's