Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Vette vis tegen hartstilstand
Onderzoek bevestigt beschermend effect omega-3-vetzuren tegen hart- en vaatziekten
Een visje verschalken is niet alleen lekker, maar ook gezond voor hart en bloedvaten. Vetzuren uit visolie kunnen hartinfarcten en dodelijke hartritmestoornissen voorkomen, zo blijkt uit de jongste resultaten van onderzoek. Het advies van het Voedingscentrum om een tot twee keer per week (vette) vis op het menu te zetten, is dus zo gek nog niet.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van dinsdag 18 juni 2002
Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van dinsdag 18 juni 2002
Reformatorisch Dagblad | 20 Pagina's