Bekijk het origineel

Bromfietser rijdt sloot in en verdrinkt

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Bromfietser rijdt sloot in en verdrinkt

3 minuten leestijd

ABBEGA - Een 55-jarige bromfietser uit Abbega is gisterochtend in zijn woonplaats verdronken nadat hij in een sloot was gereden. De man kwam volgens de politie in het water terecht omdat hij een flauwe bocht had gemist. Een voorbijganger trof de bromfiets in de berm aan en waarschuwde hulpdiensten. De brandweer haalde het slachtoffer uit het water.

Reeks bedrijfsinbraken

Almere opgelost

ALMERE - De Almeerse politie heeft dinsdagochtend zes inwoners, twee mannen en vier vrouwen, van Almere aangehouden. Met de arrestaties denkt de politie enkele tientallen bedrijfsinbraken van de afgelopen maanden te kunnen oplossen. De politie verrichtte in zeven panden in Almere Stad-West huiszoekingen. In de woningen is een grote hoeveelheid gestolen goederen, voornamelijk computerapparatuur, gevonden.

Alphense wijk

start buurtpreventie

ALPHEN A/D RIJN - Wethouder J. M. Groen in 't Wout heeft gisteren het startsein gegeven voor het project buurtpreventie in het Ericapark in Alphen aan den Rijn. De bewoners van het park willen hiermee een steentje bijdragen aan de veiligheid van hun woonomgeving. Het Ericapark is de tweede straat waar buurtpreventie in Alphen aan den Rijn van start gaat.

Motorrijder zonder

helm verongelukt

BREDA - Een 35-jarige motorrijder uit Breda is gisteravond rond 18.00 uur aan de Prachtvlinders in Breda door een ongeval om het leven gekomen. Volgens de politie droeg de man geen helm. Hij verloor op een bochtig deel van de weg de controle over de motor en kwam vrijwel frontaal in aanrijding met een tegemoetkomende bestelauto. De politie vermoedt dat de motorrijder geen helm droeg omdat hij van zijn werk naar huis slechts een korte afstand had af te leggen.

Enschede: Gebouwen

vliegbasis monument

ENSCHEDE - Enschede stelt de rijksoverheid voor een aantal gebouwen op de vliegbasis Twenthe aan te wijzen als rijksmonument. Het gaat onder meer om de brandweergarage, een rolbaan en een inschietbaan op de luchtmachtbasis. Het college volgt daarmee het advies van de monumentencommissie, die tijdens een bezoek aan de vliegbasis alle genomineerde objecten heeft bekeken.

Cel voor Vlissingse

drugshandelaar

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft de 36-jarige Vlissinger R. L. gisteren veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf wegens drugshandel. L., die ontkende, werd ervan verdacht in harddrugs te hebben gehandeld van augustus 2001 tot zijn aanhouding op 17 april. Tegen hem was achttien maanden celstraf geëist.

Shelter Veenendaal

brandveilig

VEENENDAAL - De illegale evenementenhal De Shelter in Veenendaal is toch brandveilig. Dat blijkt uit een keuring die de brandweer heeft uitgevoerd in opdracht van het gemeentebestuur. Naar aanleiding van de positieve uitslag geeft het college een gebruiksvergunning van een jaar verstrekt. De Shelter wordt onder meer gebruikt voor kerkdiensten. Het complex is zonder vergunning gebouwd. Als de eigenaar alsnog een aanvraag voor een bouw-, een horeca- en een gebruiksvergunning indient, wil de gemeente proberen de hal voor een periode van vijf jaar te legaliseren.

Man overlijdt

tijdens autorit

WESTERHAAR - Een 65-jarige automobilist uit Westerhaar is gisteren na een hartstilstand overleden. De man reed met zijn auto op de Hoofdweg in Westerhaar toen hij onwel werd. Hij schampte daarop een lantaarnpaal en kwam in een slootje tot stilstand.

Ongeval in Wierden

eist tweede leven

WIERDEN - Een verkeersongeval in Wierden afgelopen vrijdag heeft een tweede slachtoffer geëist. Het gaat om een vrouw uit Nijverdal van wie de man vorige week op de plaats van het ongeval overleed.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van donderdag 25 juli 2002

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

Bromfietser rijdt sloot in en verdrinkt

Bekijk de hele uitgave van donderdag 25 juli 2002

Reformatorisch Dagblad | 16 Pagina's

PDF Bekijken