Bekijk het origineel

Brand verwoest pand in Aarlanderveen

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Brand verwoest pand in Aarlanderveen

3 minuten leestijd

AARLANDERVEEN - In een bedrijfspand in Aarlanderveen, gelegen tussen Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop, heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een uitslaande brand gewoed. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

Matroos slaat overboord

BENEDEN-LEEUWEN - Een 26-jarige matroos uit Tsjechiƫ is zaterdagmiddag in de Waal beland. Het schip waarop hij werkzaam was, voer ter hoogte van Beneden-Leeuwen. De kapitein sloeg onmiddellijk alarm, waarna brandweer, KLPD, politie en Rijkswaterstaat een grote zoekactie op touw zetten. De man wist zelf aan de wal te komen en meldde zich bij een bedrijf. Hij kreeg daar een warme douche. De KLPD heeft kapitein en matroos herenigd.

Motorrijder komt om in Bodegraven

BODEGRAVEN - Een 24-jarige motorrijder uit Leiden is gistermiddag om het leven gekomen door een verkeersongeval in de gemeente Bodegraven. De man ging door nog onbekende oorzaak op zijn motor op een B-weg langs de Oude Rijn in een flauwe bocht onderuit. Hij overleed ter plaatse.

Politie treft dode aan in huis Drachten

DRACHTEN - De politie heeft gisternacht in Drachten een 37-jarige man dood in zijn woning aangetroffen. Waarschijnlijk is hij omgebracht. Dat heeft een woordvoerder van de politie meegedeeld. Een recherchebijstandsteam van 25 man onderzoekt de zaak. De politie wil verder geen mededelingen doen.

Bejaarde in tehuis bestolen

EWIJK - Uit een kamer van een 79-jarige vrouw in een bejaardentehuis in Ewijk is eind vorige week 4000 euro gestolen. De vrouw had het geld opgeborgen in haar tas in de kamer. Zij was vervolgens naar de algemene ruimte gegaan. Bij terugkomst ontdekte zij dat het geld was verdwenen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Vrachtauto overrijdt motorrijder

HELLEVOETSLUIS - Een 27-jarige motorrijder uit Rockanje is vrijdagavond zeer ernstig gewond geraakt nadat een praalwagen een soort zilveren bal verloor. Het ongeluk gebeurde op de N57 bij Hellevoetsluis. De bal viel volgens de politie van een praalwagen die op weg was naar een lampionoptocht in Rockanje. De bestuurder van een tegemoetkomende auto schrok van de bal en remde. De motorrijder die achter de auto reed, remde ook en viel op de andere rijbaan. Daar werd hij overreden door een vrachtwagen.

Barnevelder komt om bij ongeval

LUNTEREN - Een 18-jarige jongeman uit Barneveld is gistermiddag om het leven gekomen op de Valkse Engweg te Lunteren. De jeugdige bestuurder is vermoedelijk de macht over het stuur kwijtgeraakt en tegen een boom gereden, aldus een politiewoordvoerder. De man was op slag dood. Hij was niet in het bezit van een rijbewijs en had de auto, die eigendom was van een vriend, zonder diens toestemming meegenomen.

Piloot overleeft crash zweefvliegtuig

OMMEN - Een zweefvliegtuig is gistermiddag in een weiland nabij het vliegveld in Dalmsholte (gemeente Ommen) neergestort. De piloot, een 34 jarige man uit Hengelo, was de enige inzittende van het lesvliegtuig en raakte vermoedelijk lichtgewond. Door nog onbekende oorzaak kwam hij in een verkeerde glijvlucht terecht.

Meisje komt om na aanrijding met trein

WEERT - In het ziekenhuis van Weert is in de nacht van zaterdag op zondag een 16-jarig meisje uit Ell overleden aan de verwondingen die ze zaterdagavond had opgelopen bij een ongeval op het perron van het NS-station in Weert. Het meisje zat op het perron met haar benen over de perronrand. Zij kon zich niet op tijd uit de voeten maken voor een naderende trein. Een ambulance bracht haar naar het ziekenhuis, waar ze in zorgwekkende toestand werd opgenomen. Later in de nacht bezweek ze.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 9 september 2002

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Brand verwoest pand in Aarlanderveen

Bekijk de hele uitgave van maandag 9 september 2002

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken