Bekijk het origineel
Bekijk het origineel
Traditionele eetcultuur met smaak als uitgangspunt
Het verzet tegen de fastfoodindustrie groeit. De slowfoodbeweging vecht voor het behoud van smaken. De Stichting Slow Food Nederland promoot originele producten die kunnen bogen op een authentieke bereidingswijze en een unieke smaak. Volgende maand wordt in Turijn voor de derde keer de "Salone del Gusto" gehouden, een gastronomische beurs waar het publiek smaken van unieke producten uit de hele wereld kan proeven.
Premium Artikel
Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.
Inloggen Neem (proef)abonnementBekijk de hele uitgave van zaterdag 21 september 2002
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's
Bekijk de hele uitgave van zaterdag 21 september 2002
Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's