Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Traditionele eetcultuur met smaak als uitgangspunt

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Traditionele eetcultuur met smaak als uitgangspunt

4 minuten leestijd Arcering uitzetten

Het verzet tegen de fastfoodindustrie groeit. De slowfoodbeweging vecht voor het behoud van smaken. De Stichting Slow Food Nederland promoot originele producten die kunnen bogen op een authentieke bereidingswijze en een unieke smaak. Volgende maand wordt in Turijn voor de derde keer de "Salone del Gusto" gehouden, een gastronomische beurs waar het publiek smaken van unieke producten uit de hele wereld kan proeven.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 21 september 2002

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Traditionele eetcultuur met smaak als uitgangspunt

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 21 september 2002

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's