Bekijk het origineel

Weekendverkeer eist zeker drie levens

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie
Print this document

Weekendverkeer eist zeker drie levens

2 minuten leestijd

OOSTERHOUT - Verkeersongevallen tijdens het weekend hebben het leven gekost aan tenminste drie mensen, waaronder een jongetje van vier jaar.

Het kind bezweek gisteren in het ziekenhuis aan verwondingen die hij eerder die dag opliep toen hij werd aangereden door een motorfiets.

Het ongeluk gebeurde in de Warandelaan in Oosterhout. De moeder van het jongetje stond met haar zoontje en een kind in een kinderwagen te wachten om de weg over te steken. Ondanks waarschuwingen om te blijven staan, stak de peuter plots de weg over waar op dat moment een motorrijder kwam aanrijden. De man kon het kind niet meer ontwijken. Zijn vriendin die bij hem achterop zat, liep bij de aanrijding een gebroken been op.

In Breda kwam in de nacht van zaterdag op zondag een 31-jarige inwoner van Oosterhout om het leven door een verkeersonge-val. Hij zat als passagier in een auto die werd bestuurd door zijn 41-jarige vrouw. Volgens de po-litie verloor zij op de noordelij-ke rondweg van Breda bij de afslag richting Oosterhout de macht over het stuur. De auto reed tegen een boom rechts van de weg. De man was op slag dood. De vrouw liep lichte kneuzingen op.

Een 21-jarige man uit Deurne is gisterochtend in zijn woonplaats om het leven gekomen door een verkeersongeval. Hij botste door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen een boom en was op slag dood, aldus de politie. Een 19-jarige vrouw uit Deurne die ook in de auto zat, is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van maandag 30 september 2002

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

Weekendverkeer eist zeker drie levens

Bekijk de hele uitgave van maandag 30 september 2002

Reformatorisch Dagblad | 18 Pagina's

PDF Bekijken