Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Ouderwetse balkenbrij

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Ouderwetse balkenbrij

2 minuten leestijd Arcering uitzetten

Balkenbrij is zo'n typisch streekgerecht dat je alleen nog hier en daar in de provincie aantreft. Het werd vroeger op de boerderijen gemaakt van allerlei overschotjes van de slacht van een varken en smaakte in Brabant weer heel anders dan in de Betuwe.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 18 januari 2003

Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's

Ouderwetse balkenbrij

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 18 januari 2003

Reformatorisch Dagblad | 48 Pagina's