Bekijk het origineel

WEDSTRIJD

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

WEDSTRIJD

2 minuten leestijd

APELDOORN - Maak jij je ook zo veel zorgen over onveiligheid op straat of gebrek aan fatsoen? Dan heb jij nú de kans mee te denken over het herstel van waarden en normen.

Samen met het Platform Waarden en Normen en het Nederlands Dagblad (ND) organiseert het Reformatorisch Dagblad (RD) een wedstrijd voor jongeren met als thema: Hoe kunnen we de waarden en normen in ons land herstellen?

Ga achter je bureau zitten met een leeg notitieblokje, maak samen met je vriend(inn)en een tekening, of trek de stad in met je camera; je kunt namelijk meedoen met een opstel, een foto of een affiche. Iedereen mag zich dus aangesproken weten!

Je hoeft ook niet bang te zijn dat je niet veel kans maakt om in de prijzen te vallen, want er zijn in totaal drie leeftijdscategorieën: 10-12 jaar, 12-15 jaar en 15-18 jaar.

In elke leeftijdscategorie én in elk genre (opstel, affiche, foto) zijn drie prijzen te bemachtigen. Van de winnende inzendingen maken we per categorie een krantenpagina, die we op zaterdag 6 september in het RD en in het ND hopen te publiceren. Enkele winnaars mogen hun inzending toelichten op een landelijk congres van het Platform Waarden en Normen op donderdag 11 september.

Wie wil meedoen aan de wedstrijd heeft tot donderdag 1 augustus de tijd om zijn of haar bijdrage op te sturen naar het Reformatorisch Dagblad (t.a.v. secretariaat), Postbus 670, 7300 AR Apeldoorn, of te e-mailen naar secr@refdag.nl.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 24 mei 2003

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

WEDSTRIJD

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 24 mei 2003

Reformatorisch Dagblad | 44 Pagina's

PDF Bekijken