Bekijk het origineel

Beroepingswerk

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Beroepingswerk

1 minuut leestijd

NED. HERV. KERK

Beroepen: te Anna Paulowna, t.b.v. de herv. evangelisatie te Wieringerwaard (parttime), kand. A. A. van Kampen te Nijkerk; te Beesd, kand. M. H. de Jong te Zeist; te Eethen en Drongelen (toez.), J. Alma te Waspik.

GEREF. KERKEN

Beroepen: te Veldhausen/Neuenhaus (als jeugdpredikant voor de synode van de Evang.-Altref. Kirche van Niedersachsen en schoolpastor aan het gymnasium Neuenhaus; parttime), G. J. Beuker te Wilsum.

Aangenomen: naar Kampen, M. L. Eigenhuis te Oldekerk.

GEREF. KERKEN VRIJG.

Beroepen: te Amsterdam-Centrum (t.b.v. Amstelproject gemeentestichting), R. J. Meijer te Surhuisterveen; te Amsterdam-Zuidwest (Amstelproject), R. H. Knigge te Leidsche Rijn; te Gees, kand. A. van Vugt te Zeewolde.

Bedankt: voor Axel, B. C. Buitenhuis te Steenwijk; voor Voorthuizen-Barneveld (tweede pred. plaats), A. de Snoo te Assen-Marsdijk.

CHR. GEREF. KERKEN

Beroepen: te Leeuwarden, P. W. Hulshof te Dronten.

GEREF. GEMEENTEN

Bedankt: voor Genemuiden, M. Karens te Werkendam; voor Ridderkerk-Slikkerveer, P. Mulder te Dordrecht.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 10 juni 2003

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

Beroepingswerk

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 10 juni 2003

Reformatorisch Dagblad | 22 Pagina's

PDF Bekijken