Digibron cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van Digibron te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van Digibron.

Bekijk het origineel

Vis, vlees en vogels op de barbecue

Bekijk het origineel

Bladerweergave niet beschikbaar
+ Meer informatie

Vis, vlees en vogels op de barbecue

3 minuten leestijd Arcering uitzetten

De Consumentenbond test barbecueworsten. Allerhande, het blad van supermarkt Albert Heijn, staat boordevol met tips en recepten voor de grill. Voor wie dat allemaal ontgaan is en die bovendien nog steeds geen rookwolken uit de tuin van de buurman heeft zien opstijgen: het barbecueseizoen is weer begonnen. Voor de echte fijnproevers is bij uitgeverij Tirion "Vers van de grill. De mediterrane barbecue" van Matthew Drennan verschenen.

U heeft geen rechten om dit artikel te lezen Premium Artikel

Dit artikel is exclusief leesbaar voor abonnees met een RD-abonnement, een zesdaags abonnement op het RD of op de e-paper. Dit artikel lezen? Log in op uw EMG-account of neem een abonnement.

Inloggen Neem (proef)abonnement

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 14 juni 2003

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's

Vis, vlees en vogels op de barbecue

Bekijk de hele uitgave van zaterdag 14 juni 2003

Reformatorisch Dagblad | 40 Pagina's