Bekijk het origineel

Vis eten halveert kans op alzheimer

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Vis eten halveert kans op alzheimer

1 minuut leestijd

CHICAGO - Mensen van boven de 65 die ten minste één keer per week vis eten lopen 60 procent minder risico de ziekte van Alzheimer te krijgen. Daarop wijst onderzoek van een ziekenhuis in Chicago onder 815 ouderen. De resultaten verschenen gisteren in het tijdschrift Archives of Neurology. In vis zit veel vetzuur van het type omega-3.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 22 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Vis eten halveert kans op alzheimer

Bekijk de hele uitgave van dinsdag 22 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken