Bekijk het origineel

Man mishandeld na aanrijden hond

Bekijk het origineel

PDF Bekijken
+ Meer informatie

Man mishandeld na aanrijden hond

4 minuten leestijd

AMERSFOORT - Een 59-jarige fietser uit Amersfoort is maandag op de Zangvogelweg door een man geslagen met een stok. Dat maakte de politie gisteren bekend. De fietser reed tegen een hond op, omdat het dier voor zijn fiets sprong. De baas van de viervoeter pikte dat niet en mishandelde de man.

Weer aanhouding na moord op Arnhemse

ARNHEM - De politie heeft gisterochtend een 60-jarige man uit Arnhem aangehouden in verband met de moord op de 29-jarige Jeannette Derksen. Dat meldde de politie gisteren. De man is de derde verdachte die in verband met de moord is aangehouden. Het slachtoffer werd 10 mei dood aangetroffen in een sloot in Vuren. De politie hield eerder een 33-jarige vrouw en een 24-jarige man uit Tiel aan. De vrouw is weer op vrije voeten, de man zit nog steeds vast.

Vijftien maanden cel voor inbreker

ARNHEM - De 23-jarige D. S. uit Lienden is gisteren door de rechtbank in Arnhem conform de eis veroordeeld tot vijftien maanden cel, waarvan vijf maanden voorwaardelijk, voor een reeks diefstallen, mishandelingen en rijden onder invloed in onder meer Tiel en Geldermalsen. Daarnaast kreeg S. een rijontzegging van een jaar. De inbraken pleegde hij veelal onder invloed van alcohol.

Inbrekers in Drenthe opgepakt

ASSEN - De politie heeft gisteren in Westerbork drie mannen van 20, 25 en 40 jaar aangehouden. De drie, afkomstig uit Warnsveld en Didam, probeerden op drie plaatsen in te breken. In een antiekboerderij in Koekange werden ze overlopen, evenals bij een woning in Beilen. In Ruinerwold werd een geldbedrag ontvreemd uit de kluis van een garagebedrijf. Het kenteken van de auto en het signalement van de inbrekers werd verspreid, waarna de politie de mannen kon inrekenen in Westerbork.

Brand in centrale in Maasbracht

MAASBRACHT - In de Clauscentrale in Maasbracht heeft gistermiddag brand gewoed. Door de brand is de helft van de centrale tijdelijk buiten werking geweest, meldde de gemeente Maasbracht. Er zijn geen slachtoffers. Voor de stroomvoorziening heeft de brand geen gevolgen gehad. De brand ontstond rond 14.40 uur en werd veroorzaakt door een lekkende olieleiding in een van de twee units van de centrale. Hierdoor lekte 50 liter olie weg. De vloeistof druppelde op andere, hete leidingen, waarna brand uitbrak.

Geweld op camping in Ochten

OCHTEN - Een conflict op een camping aan de Bonegraafseweg in Ochten is maandagavond flink uit de hand gelopen. Toen de 39-jarige campingbeheerder de stroom wilde afsluiten van een Utrechts gezin dat overlast bezorgde, werd hij bij zijn keel gegrepen en met een steen op zijn hoofd geslagen door een 17-jarige zoon van de betrokken familie. De politie hield de 43-jarige vader en de zoon aan.

Vrouw gaat door het vuur voor bijen

SELLINGEN - Een 55-jarige vrouw uit Sellingen is maandagavond voor haar bijen door het vuur gegaan. Aanleiding was een ruzie met haar 37-jarige buurman. Die ergert zich al jaren aan de zoemende beestjes. Toen maandagavond een zwerm in zijn tuin neerstreek, was voor de maat vol. De man schakelde een brander in en richtte die op de bijen. Om haar diertjes te beschermen, sprong de buurvrouw voor de bijenhater. De vrouw liep eerstegraadsbrandwonden op aan borst en hals. Ze kon niet voorkomen dat 40.000 bijen het loodje legden.

Nepagent berooft Hongaren van auto

UTRECHT - Op de Voorveldselaan in Utrecht zijn maandagavond vier Hongaarse mannen van hun auto beroofd. Ze werden staande gehouden door iemand die zich uitgaf voor politieambtenaar. Hij zei dat hij de auto van de Hongaren wilde controleren op de aanwezigheid van cocaïne. De mannen werd verzocht ver van hun auto te gaan staan. Terwijl het viertal dacht dat de politieman de auto doorzocht, ging de man er met hun auto vandoor.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

Man mishandeld na aanrijden hond

Bekijk de hele uitgave van woensdag 23 juli 2003

Reformatorisch Dagblad | 14 Pagina's

PDF Bekijken