+ Meer informatie

Verdachten steekpartij langer vast

1 minuut leestijd

TILBURG (ANP) - De vier Antillianen in de leeftijd van 18 tot 20 jaar die verdacht worden van het doodsteken van de 18-jarige Bart Raaijmakers in Tilburg hebben geen strafblad.

Dat zegt burgemeester Stekelenburg van Tilburg. Volgens hem waren de vier niet bekend bij politie en justitie. Raaijmakers werd in de nacht van vrijdag op zaterdag doodgestoken in de Dalenstraat in Tilburg.

Justitie verlengde vanmorgen de voorlopige hechtenis van de vier verdachte n omdat niet duidelijk is wie welke rol heeft gespeeld bij het fatale steekincident. Een van de verdachten krijgt een psychologisch onderzoek.

Jongerenwerkers in Tilburg zeggen niet verbaasd te zijn over het incident. Volgens hen is er in Tilburg een groep Antilliaanse probleemjongeren die veel overlast veroorzaken. Tilburg heeft een grote Antilliaanse gemeenschap.

Burgemeester Stekelenburg sprak gisteravond met bewoners van de wijk De Reeshof.

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.